Mode en elegantie.

Bij Bleuforêt gaat het bij mode om details. Of het nu thuis is, in de stad of op het platteland, uw sokken laten u nooit in de steek en blijven het chique detail dat het verschil zal maken. Casual, gekleed, cocooning, fancy, kleurrijk, gepersonaliseerd of zelfs sportief, er zijn vele stijlen waarmee Bleuforêt u kan begeleiden.

Casual.

Wil je gekleed gaan met accessoires die zowel comfortabel als stijlvol zijn? Een paar laarzen of sneakers, een paar warme of chique sokken met jeans en voilà, het is klaar !

Gefinieerd.

U heeft een belangrijke afspraak of een mooi feestje dat op u wacht? > Onze sokken in zijde of Schots garen, in klassieke kleuren of sobere patronen zijn het ideale accessoire om uw outfit in alle omstandigheden compleet te maken!

Cocooning.

Luieren in huis met warme, zachte en comfortabele sokken, niets beters om een lekker en ontspannen weekend door te brengen.

Fantasie

Voor mannen of vrouwen biedt Bleuforêt een ruime keuze aan sokken en panty's met de meest originele of kleurrijke patronen, voor een 100% Franse look met een goede smaak!

Kleurig.

Niets beters om een outfit op te vrolijken dan kleurrijke panty's of sokken! Van warme kleuren tot koude kleuren, van felle kleuren tot pastelkleuren, elke outfit vindt altijd zijn eigen paar sokken !

Aangepast.

Een chique detail in je outfit: hier is iets om een sterke indruk te maken op de mensen om je heen! Kies voor een unieke stijl dankzij originele ontwerpen of het borduren van uw initialen op onze sokken.

Urban sports.

Streeatwear stijl is tijdloze stijl en modezekerheid. Bleuforêt biedt sportcollecties aan die zowel in de stad kunnen worden gedragen voor streetwear als in de buitenlucht voor fysieke activiteiten.