De creatie

Een unieke knowhow die creativiteit en elegantie combineert. In ons kantoor in Parijs kunt u de materialen, patronen en kleuren kiezen. Twee keer per jaar worden de collecties vernieuwd en zijn ze doordrenkt met de motieven op de podia en de kleuren van het seizoen. De geest van Bleuforêt is er altijd, seizoen na seizoen, met een perfecte afwerking, een vleugje originaliteit, mooie materialen en kleuren die je zin geven. Lameffecten, pailletten, transparanten, glitter, fluorescerende kleuren of discrete textuureffecten, Bleuforêtsokken en panty's hebben deze details die alles veranderen.

Onze collecties

Bleuforêt's sokkencollecties hebben een Franse elegantie, prachtige materialen, kleuren en patronen die het verschil maken. Twee keer per jaar wordt meer dan 60% van onze collecties vernieuwd om u steeds meer verrassende collecties aan te bieden.

Onze inspiratie

Onze stylist haalt zijn inspiratie uit de trendboeken van de grote Parijse kantoren. Een maritiem motief, een tropische sfeer, dierenhuideffecten.... zo veel trends die we dan in onze collecties terugvinden.

Achter de schermen

Elk model wordt ontworpen door onze stylist en vervolgens door onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling getranscribeerd in een mesh software. Alle modellen worden vervolgens gebreid om in reële omstandigheden te worden gevalideerd. Vervolgens voeren we slijtagetests uit met een database van testers om het comfort, de sterkte en de duurzaamheid van het product te controleren. Eenmaal gevalideerd, wordt het product in de handel gebracht.