De website www.bleuforet.fr wordt bewerkt door :

Tricotage des Vosges

2, rue du Jumelage

88120 VAGNEY

Tel : +33 (0)3 29 23 45 00

Naamloze vennootschap met een kapitaal van 810 000€ ingeschreven in het RCS van Epinal onder het nummer B398356246

Directeur publicatie: Vincent MARIE

Intercommunautair BTW-nummer: FR38398356246

Het ontwerp, de productie en de hosting van de site werden uitgevoerd door het agentschap Taktik, 4 rue Charles Thibault 10000 Troyes

In overeenstemming met de bepalingen van de consumentenwet betreffende de minnelijke schikking van geschillen, sluit Bleuforêt zich aan bij de dienst van de bemiddelaar van e-commerce van de FEVAD (Federatie van e-commerce en verkoop op afstand) waarvan de coördinaten als volgt zijn: 60 Rue La Boétie - 75008 Parijs - http://www.mediateurfevad.fr. Na een voorafgaand schriftelijk verzoek van de consument aan Bleuforêt kan de bemiddelingsdienst worden ingeschakeld voor elk consumentengeschil dat niet is opgelost. Klik hier om te weten hoe u contact kunt opnemen met de bemiddelaar.

Voor vragen over ons merk of onze website kunt u contact met ons opnemen via consommateur@bleuforet.fr.

Informatie over online geschillen:

De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om online geschillen op te lossen volgens Art. 14 paragraaf 1 van de ODR (platform voor geschillen). Het platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) dient als site waar consumenten buiten de rechtszaal geschillen voor online aankopen kunnen oplossen.