SNELLE 

Bleuforêt levert uw bestelling overal ter wereld. Wij bieden u de vrijheid om uw bestelling te laten leveren waar u maar wilt. Met Colissimo en Chronopost bieden wij u thuisleveringen binnen 48 uur. In alle gevallen ontvangt u een link waarmee u de voortgang van uw pakket kunt volgen.

Onze leveringsoplossingen (leveringstermijnen, prijzen) voor internationale leveringen?

Wij leveren uw bestelling in Europa en wereldwijd. Traceren is mogelijk voor sommige landen. U ontvangt een e-mail van onze fabriek met de tracking link voor uw pakket, zodat u de voortgang kunt volgen. Onze transporteurs leveren tijdens de normale werktijden en kunnen een handtekening vereisen om de ontvangst van het pakket te bevestigen. Wij raden u daarom aan uw pakket te laten bezorgen op een adres waar overdag iemand aanwezig is om het in ontvangst te nemen.

Onze leveringsoplossingen in Europa :

- België: Levering aan huis of bij een winkelier binnen 48 uur met tracking, zonder handtekening, voor €10 gratis voor aankopen van meer dan €70.

- Duitsland, Nederland, Luxemburg: Thuislevering in 2 tot 3 dagen met tracking, geleverd tegen handtekening, voor 10€, gratis vanaf 70€ aankoop.

- Italië, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Ierland, Portugal: Thuisbezorging in 4 tot 5 dagen met tracking, geleverd tegen handtekening, voor 10€, gratis vanaf 70€ aankoop.

- Zwitserland : Thuisbezorging in 4 tot 5 dagen met tracking, geleverd tegen handtekening, voor 11,80€, gratis vanaf 80€ aankoop.

- Andere Europese landen: levering aan huis in 5 tot 9 dagen met tracking, geleverd tegen handtekening, voor 10€, gratis vanaf 70€ aankoop.

Onze leveringsoplossingen in de rest van de wereld:

- Wereld: Thuisbezorging in 5 tot 9 dagen, geleverd tegen handtekening, voor 30€, aangeboden vanaf 150€ aankoop.

Alle levertijden gelden indien uw bestelling voor 12:00 uur van maandag tot en met vrijdag is geplaatst, er wordt niet verzonden op zaterdag, zondag en feestdagen.

ONZE VEILIGE BETAALMETHODES

De betaling met kredietkaart op onze site is volledig beveiligd. Wij gebruiken de Mercanet bankoplossing van BNP Paribas via de beveiligde interface van onze partner Ingenico. Wanneer u met een kredietkaart betaalt, worden uw bankgegevens gecodeerd (SSL-norm), wat betekent dat ze niet onversleuteld op het internet circuleren. 

Uw bankgegevens worden in geen geval op onze servers opgeslagen, maar passeren via de banknetwerken. Daarom moet u ze telkens wanneer u een bestelling plaatst, opnieuw invoeren. Als u liever niet uw bankgegevens invult, kunt u uw bestelling betalen via Paypal.  Paypal is een gemakkelijke, snelle en veilige manier om uw online aankopen te betalen zonder uw bankgegevens in te voeren. Bleuforêt aanvaardt ook betaling per cheque voor Franse bestellingen. U dient uw cheque naar het onderstaande adres te sturen, met vermelding van uw bestelnummer op de achterzijde:

TRICOTAGE DES VOSGES

Verkoopadministratie

2 rue du jumelage

88125 VAGNEY Cedex 

Uw cheque zal bij ontvangst worden geïnd. Als u uw betaling niet binnen 10 dagen per cheque overmaakt, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

Bleuforêt aanvaardt ook betaling per bankoverschrijving voor Franse of internationale bestellingen. U moet uw overschrijving binnen 10 dagen doen. Onze bankgegevens zullen u per e-mail worden toegestuurd wanneer u uw bestelling valideert. Uw bestelling wordt verzonden na ontvangst van uw overschrijving.

Bleuforêt aanvaardt ook betalingen met KADEOS of SHOPPING PASS. Kies in uw winkelmandje voor betaling per cheque en stuur ons uw KADEOS- of SHOPPING PASS-cheques per post. Wij geven geen wisselgeld voor deze betaalwijze. U kunt uw betaling per bankcheque doen.

VOLDAAN OF TERUGBETAALD

Als u niet helemaal tevreden bent met de artikelen die u hebt besteld, hebt u 30 dagen de tijd om ze in perfecte staat, ongedragen, in hun oorspronkelijke verpakking terug te sturen. U dient ze met het ingevulde retourformulier per post naar het volgende adres te sturen

TRICOTAGE DES VOSGES

Verkoopadministratie

2 rue du jumelage

88125 VAGNEY Cedex

De retourkosten zijn voor uw rekening, de oorspronkelijke leveringskosten worden alleen volledig terugbetaald in geval van terugzending van de gehele bestelling. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het/de geretourneerde product(en), door middel van creditering van uw bankkaart. Als u uw bestelling via PayPal hebt betaald, wordt uw bestelling teruggestort op uw PayPal-rekening. 

U kunt op elk moment een nieuw product bestellen in ruil voor het product dat u hebt besteld.

Gepersonaliseerde artikelen met borduursel worden niet geruild of terugbetaald.